Ποιον dj προτιματε??

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Linkin Park- Living things : The review



Το καινούργιο album των Linkin Park ονόματι "Living Things" κυκλοφόρησε στις 20 Ιουνίου στη Ιαπωνία και λίγες μέρες μετά στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό που παρατήρησαν οι fan αλλά και εγώ όταν άκουσα το cd ήταν ότι το συγκρότημα προσπαθεί να γυρίσει στα παλιά ακούσματα του καθώς απορρίπτει την νοοτροπία που είχε το "A thousand lives" και υιοθετεί ξανά τα στοιχεία που έκαναν το συγκρότημα γνωστό εξ' αρχής. Αυτό έγινε άμεσα αποδεκτό από τους fan τους αλλά και γενικότερα από τους κριτικούς των διαφόρων μουσικών σελίδων και περιοδικών. Προφανώς δεν ήθελαν να συνεχίσουν σε μια δεύτερη αποτυχία μετά το "A thousand lives", γιατί για να λέμε και την αλήθεια ήταν σκέτη αποτυχία.Σε αυτό το άλμπουμ τους όμως κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία όχι μόνο να επιστρέψουν στα παλιά τους λημέρια αλλά και να τα παντρέψουν με έναν διαφορετικό electronic ήχο.
Το αποτέλεσμα εκπληκτικό.Για άλλη μια φορά μας απέδειξαν ότι μπορούν να συνδυάσουν δυο και τρία διαφορετικά είδη μουσικής και να καταφέρουν πάρα πολύ καλά.

Οι κριτικές που έλαβε ήταν πάρα πολύ καλές με μερικές εξαιρέσεις (κριτικοί με κολλημένη ιδεολογία προφανώς).Πιο συγκεκριμένα η ιντερνετική σελίδα Metacritic του έδωσε 60/100 , το Allmusic 4,5/5 και το Rolling stone 3/5.Η προσωπική μου εμπειρία με το άλμπουμ μου έδωσε το δικαίωμα να του δώσω 8/10.Μια εκπληκτική δουλειά από τους Linkin Park που αξίζει πολλά συγχαρητήρια.


Track list:

1."Lost in the Echo"  3:25
2."In My Remains"  3:20
3."Burn It Down"  3:52
4."Lies Greed Misery"  2:27
5."I'll Be Gone"  3:31
6."Castle of Glass"  3:25
7."Victimized"  1:46
8."Roads Untraveled"  3:49
9."Skin to Bone"  2:48
10."Until It Breaks"  3:43
11."Tinfoil"  1:11
12."Powerless"  3:43


 Label:Warner Bros
Genre:Alternative rock,rap rock,electronic rock,alternative metal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου