Ποιον dj προτιματε??

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ejekt...what??


Στις 27-6-2012 επιστρέφει για 8η χρονιά το Ejekt Festival στην Αθήνα με ένα εκπληκτικό line up καλλιτεχνών και από την εγχώρια αλλά και διεθνή μουσική σκηνή. Θα μπορούσε να πει κάποιος και όχι άδικα ότι το φετινό line up μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν παρουσιαστεί στον ελλαδικό χώρο.Ονόματα όπως Kasabian, James και Katzenjammer θα ωθήσουν πολλούς μουσικόφιλους να προμηθευτούν ένα από τα πολυπόθητα εισιτήρια και να δώσουν το παρόν στο φετινό Ejekt Festival.Πιστό στην συνταγή του μας παρουσιάζει για άλλη μια φορά μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην rock και dance μουσική σε ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα.




Τι είναι όμως το Eject Festival;;
Το Ejekt Festival ξεκίνησε το 2005, αρχικά για να καλύψει την ανάγκη του ελληνικού κοινού για ένα εναλλακτικό φεστιβάλ με βάση την ηλεκτρονική μουσική. Η πρώτη διοργάνωση παρουσίασε ονόματα όπως οι Chemical Brothers, Dave Clarke και Bent.



Από το 2005 διοργανώνεται σε ετήσια βάση ενώ έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά φεστιβάλ, με συνολικά πάνω από 55.000 επισκέπτες. Αποτελεί το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που συνδυάζει ανερχόμενους καλλιτέχνες από την εγχώρια και διεθνή σκηνή με πραγματικούς θρύλους της μουσικής.


Από τη σκηνή του έχουν περάσει ονόματα όπως Moby, James, Bad Religion, Unkle, Faith No More, Pixies, Jarvis Cocker, Royksopp, Beastie Boys, Editors, Klaxons, The Vaccines, The Subways και πολλοί άλλοι αγαπημένοι καλλιτέχνες του μουσικού κοινού.


Το Ejekt βρίσκεται πάντα στις αναφορές του ελληνικού και διεθνή τύπου, είτε για το line-up του ή ακόμα και για το μοναδικό χώρο διεξαγωγής του, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.





Και ένα βιντεάκι από το περσινό φεστιβάλ και πιο συγκεκριμένα από την συναυλία των Moby...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου